آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

آیت الله رئیسی: هم با مفسدین هم با فساد مبارزه می کنیم

آیت الله رئیسی: هم با مفسدین هم با فساد مبارزه می کنیم رئیس دستگاه قضا در اجلاس مجلس خبرگان اظهار داشت که به همه پرونده‌هایی که روی میز قاضی هست رسیدگی خواهد شد و توامان بامفسدین و فساد مبارزه خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 24
کد خبر: ۲۳۱۹۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ هفتمین اجلاسیه مجلس خبرگان رهبری دوره پنجم به ریاست آیت الله احمد جنتی صبح امروز آغاز به کار کرد.

 

این اجلاسیه دو روزه از ساعت ۸ صبح امروز -سه شنبه- با قرائت آیاتی از کلام الله مجید آغاز و با سخنرانی آیت‌الله احمد جنتی رئیس مجلس خبرگان رهبری ادامه پیدا کرد.

 

در ادامه آیت الله رئیسی رئیس قوه قضائیه و عضو مجلس خبرگان رهبری به ایراد سخنرانی پرداخت. رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه مصمم هم با مفسد و هم با فساد مبارزه کنیم، گفت: همه پرونده‌هایی که روی میز قاضی هست مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.رئیس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: پرونده‌هایی که به هر دلیل دغدغه مردم شده است، باید مورد رسیدگی قرار گیرد.

 

وی تاکید کرد: اصلاح نظامات و بستر‌های فسادزا از اولویت‌های جدی است که هم مورد رسیدگی و مطالبه ماست و هم باید دست اندرکاران و مسئولان دنبال کنند تا انشالله خاطر مردم جمع باشد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۲
0
0
درود بر سید عزیز ایران که مایه عزت و آبروی خون شهدا،انقلاب،نظام و مردم هستید،خداوند پشت و پناهتان.
پس کی قراره بعد از گذشت ۴ سال پرونده شبکه فساد سازمان یافته پولشویی ، کلاهبرداری و اعمال نفوذ در دستگاههای مختلف مدیران و سهامداران کاسپین-فرشتگان از دادسرا به دادگاه ارسال بشه ؟ما که جوانی و زندگی مون از بین رفت و هدر شد.آیا مردم خودشون باید انتقام حقشونو به هر طریقی که می دونن از گلوی خانواده های سهامدار و مدیران این موسسه تو ایران یا کانادا بیرون بکشن؟
پرطرفدارترین اخبار